PRO Laptop Stand:

Een solide laptop stand om aan een van de zijkanten van je Console PRO te monteren. Met zijvergrendelingen voor extra stabiliteit. Dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden kun je de laptop in een voor jou makkelijk toegankelijke positie plaatsen. Je kunt de laptop stand ook gebruiken als standaard voor je controller.


PRO Laptop Stand 2:

Een laptop stand die je op werkelijke iedere plek op de beugel van de Console PRO kunt plaatsen. We hebben ‘m super stabiel gemaakt voor je, zodat je jouw laptop veilig kunt plaatsen op een plek die prettig is voor jou. PRO Laptop Stand 2 is ook te gebruiken als stand voor je controller (denk aan Ableton PUSH, NI Maschine, Pioneer DDJ-SP1 en natuurlijk veel meer). Dankzij een degelijke constructie staat het apparaat dat je erop zet er in alle omstandigheden stevig op.


PRO Shelf PAD-01:

Stand voor een kleine controller of een tablet. PAD 01 kun je overal op de beugel van de Console PRO plaatsen. Zo kun je super simpel en intuïtief bij het apparaat dat je erop plaatst.


PRO Shelf PAD-02:

Extra stand voor je monitor, overal op de bovenste balk van de Console PRO te plaatsen.


PRO TV Mount Kit:

VESTA tv-beugels. Met deze tv-beugelset bevestig je een tv (tot 70”) aan de voorkant van je Console PRO. Hiermee maak je jouw dj-booth nog onderscheidender.


PRO Side SHELVES:

Twee houders voor monitors of moving heads, die je bovenop je Console PRO zet. Makkelijk op te zetten met een stabiele constructie, waardoor het opzetten van jouw dj-booth super snel gaat.


PRO Lower Front Plate:

Met dit onderste frontpaneel voor je Console PRO werk je de benodigde kabels van je muziekapparatuur netjes en subtiel weg.